20bin öğretmen alımı

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri Sonuçları Açıklandı!

öğretmen alımı,sözleşmeli öğretmen,öğretmen maaşı ne kadar

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı?

İşte sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri detayları


Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı merak edildi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamasının ardından, 18-26 Temmuz aralığında ön başvurular gerçekleşmişti. Öğretmen adayları başvuru yaptıktan sonra sözlü mülakata nerede gireceklerini öğrenmek için internette aratmalar yaptı. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı?


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen ataması için ön başvuruların 18-26 Temmuz'da başlayacağını, atamaların ise 1 Eylül 2022'de yapılacağını açıklamıştı.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı?


Karara ilişkin 29 Temmuz Cuma günü sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı.


SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ


MEB 20 bin öğretmen ataması başvuruları ardından sözlü sınav takvimi de adaylar ile paylaşılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından beklenen duyuruda sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri sorgulama ekranı bekleniyordu. 29 Temmuz olarak duyurulan ilan tarihinde sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri duyuruldu. Peki, e-devlet ile sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri nasıl öğrenilir, nereden? İşte detaylar…


2022 SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ İLAN EDİLDİ!


MEB atama takvimi ile belirlenen süreçte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yerlerinin 29 Temmuz 2022 günü açıklanacağı duyurulmuştu.


Mülakatlar 1-13 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ise 16 Ağustos 2022 tarihinde adayların erişimine açılacak.


ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2022


Sözlü sınavlar 1-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek, sonuçları ise 16 Ağustos 2022'de açıklanacak.


17-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında sözlü sınav sonuçlarına itirazlar alınacak ve bu itirazlar, 22 Ağustos sonuçlandırılacak.


Atama tercihleri 27-31 Ağustos tarihleri arasında alınacak.


Atama sonuçları ise 1 Eylül 2022'de açıklanacak. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde 2021 KPSS puanı ile başvuru alınacak.

Öğretmen Maaşları Ne kadar...