alex jones

Sandy Hook Ebeveynleri Alex Jones İle Yüzleşiyor, Aldatmaca İddialarının 'cehennemi yaşayan' Yarattığını Söylüyor!

Haberler,alex jones,who is alex jones married to,alex jones prisoners,alex jones folk song,alex jones news,alex jones infowars,alex jones wife	 ,who is alex jones,

Sandy Hook ebeveynleri Alex Jones ile yüzleşiyor, aldatmaca iddialarının 'cehennemi yaşayan' yarattığını söylüyor

Sandy Hook katliamında 6 yaşındaki oğullarını kaybeden ebeveynler Salı günü adliyede sağcı komplo teorisyeni Alex Jones ile karşı karşıya geldi ve ABD tarihindeki en ölümcül ilkokul saldırısının “dev bir aldatmaca” olduğu iddiasının “yaşayan bir aldatmaca” yarattığını söyledi. cehennem” onlar için.


2012 yılında Newtown, Conn.'da düzenlenen silahlı saldırıda öldürülen Jesse Lewis'in ebeveynleri Scarlett Lewis ve Neil Heslin, Infowars radyo programı ve web yayını sunucusu ve medya şirketinden bir hakaret davasında 150 milyon dolar tazminat talep ediyor.


Jones'un Salı günü Austin'deki Travis County Adliye Sarayı'na gelmesinden önce kürsüye çıkan Heslin, ölüm tehditleri ve yabancılardan gelen kötü muameleyle birleşen ve ebeveynlerin kendi hayatları için korkmasına neden olan kederinden bahsetti. Heslin jüriye “Son dokuz buçuk yılı, benim ve diğerlerinin Alex Jones'un pervasızlığı ve ihmali yüzünden katlanmak zorunda kaldığı cehennemi tarif bile edemiyorum” dedi.


Saldırıda 20'si çocuk 26 kişi hayatını kaybetti. Jones, izleyicilerine bunun “kriz aktörleri” tarafından yürütülen bir “sahte bayrak” operasyonu olduğunu söylemişti.


Jesse'nin ağlamaklı annesi, ifadesini Jones'a yönelterek, "Oğlum vardı," dedi. "Jesse'nin doğumunun kayıtları var."


Haberler,alex jones,who is alex jones married to,alex jones prisoners,alex jones folk song,alex jones news,alex jones infowars,alex jones wife	 ,who is alex jones,

Infowars'ın genel merkezinin bulunduğu Austin'deki jüri üyeleri, hakaret iddialarıyla ilgili kanıtları dinlemeyecekler çünkü Yargıç Maya Guerra Gamble , belgeleri ebeveynlerin avukatlarına teslim etmeyi reddettikten sonra Jones'a karşı nadir görülen bir varsayılan karara vardı. Bunun yerine jüri, Jones'un ne kadar tazminat ve cezai tazminat ödemesi gerektiğine karar verecek.


Infowars'ın ana şirketi Free Speech Systems, şirketin hakaret davasına müdahale etmeyeceğini söyleyen Jones'un avukatına göre geçen hafta iflas başvurusunda bulundu.


Alex Jones'un medya şirketi Sandy Hook davası sırasında iflas başvurusunda bulundu.


Lewis, herhangi bir “derin devlet” komplo teorisinin parçası olmadığını vurguladı. "Bunu bildiğini biliyorum. Sorun bu… ve bunu söyleyip duruyorsun, neden? Para için?" diye sordu. Jones başını salladı.


Lewis, "Bunu yapmak zorunda olmamız bana inanılmaz geliyor - yalan söylemeyi bırakmanız için size yalvarmamız gerekiyor," dedi . "Bu günün geldiği için çok mutluyum. Aslında tüm bunları sana söylemek zorunda kaldığım için rahatladım.”


Heslin, komplo teorisinin Jones'la başlayıp başlamadığının net olmadığını ifade etti, ancak "kibriti yakan ve ateşi başlatanın" Jones olduğunu söyledi, Infowars platformuyla milyonlara ulaştı.


Tanıklık eden bir adli psikolog, Heslin ve Lewis'in travma sonrası stres bozukluğundan muzdarip olduğunu söyledi.


Jones daha önce çekimin gerçekleştiğini kabul etti ve yanlış iddialarını “bir tür psikoz” üzerine suçladı. Salı günü, özür dilemek için beklediğini ve yorumlarının bağlamdan çıkarıldığını ifade etti.


"Sana asla bilerek zarar vermeye çalışmadım. Bu mahkemeye gelene kadar adınızı bile söylemedim - bu ortaya çıkana kadar kim olduğunuzu bilmiyordum, ”dedi Jones. “İnternetin soruları vardı. sorularım vardı.”

Lewis, ifadesi sırasında Jones'a açıkça sordu: “Sence ben bir oyuncu muyum?”

Cevap verdi: “Hayır, senin bir aktör olduğunu düşünmüyorum.”


48 yaşındaki Jones, nefret söylemi politikalarını ihlal ettiği için Facebook, YouTube ve Spotify gibi büyük sosyal medya platformlarından yasaklandı . Connecticut ve Texas'taki yargıçlar da Jones'u yanlış iddialarından kaynaklanan davalardaki zararlardan sorumlu buldular.

Jones, geçen ay gazetecilere yaptığı bir tiradda yasal işlemleri “cadı avı” ve “gösteri duruşması” olarak nitelendirdi.